• Surélék: sales@rumotek.com
  • Rumotek nerapkeun kualitas luar biasa, manufaktur canggih,
    sareng desain magnét anu inovatif pikeun ngaktipkeun kasuksésan pelanggan sareng kamekaran organisasi urang.

    Produk unggulan

    RUMOTEK parantos nangtoskeun dirina dina industri magnet salaku salah sahiji perusahaan terkemuka ngahasilkeun NdFeB,
    Majelis SmCo, AlNiCo, Keramik sareng Magnetik.
    —RUMOTEK—

    Naha Pilih Kami?

    RUMOTEK Mangrupikeun Pilihan Anu Tepat
      • Profesional Lisénsi

      • Kualitas damel

      • Jaminan kapuasan

      • Palayanan diandelkeun

      • Perkiraan Gratis

    bf4cce621
    • fc

    Profil Perusahaan

    RUMOTEK Mangrupikeun Pilihan Anu Tepat

    Tim kami diwangun ku propésional anu dipercaya anu dilatih pikeun ngungkulan sagala aspek proyék magnét. Rumotek mangrupikeun instalasi anu terpercaya, inspeksi akurasi tinggi sareng perusahaan perawatan anu ngalangkungan daérah Éropa sareng Amérika Kalér.