• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnét AlNiCo

    Pedaran pondok:

    AlNiCo alloy dasarna diwangun ku aluminium, nikel, kobalt, tambaga, beusi sareng titanium. Dina sababaraha peunteun kobalt sareng / atanapi titanium tiasa disingkirkeun. Ogé alloy ieu tiasa ngandung tambahan silikon, columbium, zirconium atanapi elemen sanés anu ningkatkeun réspon perlakuan panas salah sahiji ciri magnét. Alloy AlNiCo diwangun ku cara casting atanapi prosés metalurgi bubuk.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Matak AlNiCo Magnet Physical Properties
    Bahan Kelas Remanence Pendeta Temp.-Coeff. Tina Br Kapaksaan Pendeta Temp.-Coeff. Tina Hcj Max. Produk Énergi Max. Suhu Operasi Kapadetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    Isotropik LN9 6.8 -0.03 0,38 -0.02 1.13 450 ℃ 6.9
    Isotropik LN10 6.0 -0.03 0,50 -0.02 1.20 450 ℃ 6.9
    Isotropik LNG12 7.2 -0.03 0,50 +0,02 1,55 450 ℃ 7.0
    Isotropik LNG13 7.0 -0.03 0,60 +0,02 1,60 450 ℃ 7.0
    Isotropik LNGT18 5.8 -0.025 1.25 +0,02 2.20 550 7.3
    Anisotropika LNG37 12.0 -0.02 0,60 +0,02 1,65 525 7.3
    Anisotropika LNG40 12.5 -0.02 0,60 +0,02 5.00 525 7.3
    Anisotropika LNG44 12.5 -0.02 0,65 +0,02 5,50 525 7.3
    Anisotropika LNG52 13.0 -0.02 0,70 +0,02 6.50 525 7.3
    Anisotropika LNG60 13.5 -0.02 0,74 +0,02 7.50 525 7.3
    Anisotropika LNGT28 10.8 -0.02 0,72 +0.03 3.50 525 7.3
    Anisotropika LNGT36J 7.0 -0.025 1,75 +0,02 4,50 550 7.3
    Anisotropika LNGT32 8.0 -0.025 1.25 +0,02 4.00 550 7.3
    Anisotropika LNGT40 8.0 -0.025 1.38 +0,02 5.00 550 7.3
    Anisotropika LNGT60 9.0 -0.025 1.38 +0,02 7.50 550 7.3
    Anisotropika LNGT72 10.5 -0.025 1.40 +0,02 9.00 550 7.3
    Sinnet AlNiCo Magnet Fisik Pasipatan
    Bahan Kelas Remanence Pendeta Temp.-Coeff. Tina Br Kapaksaan Kapaksaan Pendeta Temp.-Coeff. Tina Hcj Max. Produk Énergi Max. Suhu Operasi Kapadetan
    Br (KGs) Hcb (KA / m) Hcj (KA / m) (BH) maks. (KJ / m³) g / cm³
    Isotropik SALNICO4 / 1 8.7-8.9 -0.02 9-11 10-12 -0.03 ~ 0,03 3.2-4.8 750 ℃ 6.8
    Isotropik SALNICO8 / 5 5.3-6.2 -0.02 45-50 47-52 -0.03 ~ 0,03 8.5-9.5 750 ℃ 6.8
    Isotropik SALNICO10 / 5 6.3-7.0 -0.02 48-56 50-58 -0.03 ~ 0,03 9.5-11.0 780 6.8
    Isotropik SALNICO12 / 5 7.0-7.5 -0.02 50-56 53-58 -0.03 ~ 0,03 11.0-13.0 800 ℃ 7
    Isotropik SALNICO14 / 5 7.3-8.0 -0.02 47-50 50-53 -0.03 ~ 0,03 13.0-15.0 790 7.1
    Isotropik SALNICO14 / 6 6.2-8.1 -0.02 56-64 58-66 -0.03 ~ 0,03 14.0-16.0 790 7.1
    Isotropik SALNICO14 / 8 5.5-6.1 -0.01 75-88 80-92 -0.03 ~ 0,03 14.0-16.0 850 7.1
    Isotropik SALNICO18 / 10 5.7-6.2 -0.01 92-100 99-107 -0.03 ~ 0,03 16.0-19.0 860 ℃ 7.2
    Anisotropika SALNICO35 / 5 11-12 -0.02 48-52 50-54 -0.03 ~ 0,03 35.0-39.0 850 7.2
    Anisotropika SALNICO29 / 6 9.7-10.9 -0.02 58-64 60-66 -0.03 ~ 0,03 29.0-33.0 860 ℃ 7.2
    Anisotropika SALNICO32 / 10 7.7-8.7 -0.01 90-104 94-109 -0.03 ~ 0,03 33.0-38.0 860 ℃ 7.2
    Anisotropika SALNICO33 / 11 7.0-8.0 -0.01 107-115 111-119 -0.03 ~ 0,03 33.0-38.0 860 ℃ 7.2
    Anisotropika SALNICO39 / 12 8.3-9.0 -0.01 115-123 119-127 -0.03 ~ 0,03 39.0-43.0 860 ℃ 7.25
    Anisotropika SALNICO44 / 12 9.0-9.5 -0.01 119-127 124-132 -0.03 ~ 0,03 44.0-48.0 860 ℃ 7.25
    Anisotropika SALNICO37 / 15 7.0-8.0 -0.1 143-151 150-158 -0.03 ~ 0,03 37.0-41.0 870 7.2
     Catetan:
    · Kami tetep sami sareng di luhur kecuali ditetepkeun ti nasabah. Suhu Curie sareng koefisien suhu kanggo rujukan hungkul, sanés salaku dadasar pikeun nyandak kaputusan.
    · Suhu kerja maksimum magnét tiasa robih kusabab babandingan panjang sareng diameter sareng faktor lingkungan.

    Fitur:
    1. Magnét AlNiCo ngagaduhan induksi remanén anu luhur tapi koompitasitas rendah. Gawéna stabil dina suhu ekstrim, ngajaga ciri magnét na antara

    –250ºC sareng 550ºC. Dumasar kana induksi magnét anu unggul, éta umumna dianggo dina alat ukur sareng sistem deteksi.

    2. Alnico mangrupikeun bahan anu rapuh sareng ngan tiasa dirobih nalika prosés casting. Orientasi tina kahontal nalika ngubaran panas, ngahasilkeun médan magnét

    kalayan arah magnetisasi anu ditetepkeun.

    3. Kusabab kakuatan paksaan anu handap, magnet AlNiCo tiasa gampang kapangaruhan ku gaya magnét tibalik sareng pangaruh beusi. Éta sababna aranjeunna tiasa gampang demagnetized

    ku pangaruh luar. Kusabab kitu, magnet AlNiCo henteu kedah disimpen sareng dibungkus ku kutub anu sami anu saling bertentang.

    4. Dina sirkuit kabuka, jatah panjang / diameter (L / D) kedah sahenteuna 4: 1. Kalayan panjangna langkung pondok

    5. Magnet AlNiCo kalakuanana hadé ngalawan oksidasi. Teu kedah palapis kanggo panyalindungan permukaan.

     

    Aplikasi:
    Anggo dina produk sénsitip tinggi sapertos Instrumén, Méter, Telepon Sélulér, bagian Mobil. Alat-alat elektroakoustik, Motor, Pangajaran sareng Aeroangkasa

    militér, jst.

    Sadaya nilai anu parantos ditangtukeun nganggo conto standar numutkeun IEC 60404-5. Spésifikasi ieu mangrupikeun nilai rujukan sareng tiasa béda-béda.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami