• Surélék: sales@rumotek.com
  • Taros Kami

    Ningbo Rumotek Magnetic Technology Co., Ltd.

    Alamat

    Lantai 11, Gedong Xinwang, Jalan 1 Jiheng, Kacamatan Haishu, NB315176

    Telepon

    Telepon: +86 (0) 574-87179765

    Fax: +86 (0) 574-87179763

    Jam

    Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

    Saptu, Minggu: Ditutup

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami