• Surélék: sales@rumotek.com
  • Téknik

    1

    Téknik

    Kami komitmen pisan pikeun panilitian, pamekaran sareng inovasi, sadar kana dinamisme industri sareng kabutuhan pikeun nyiptakeun produk énggal diluyukeun sareng kabutuhan bisnis anu beuki nuntut.
    Téknik mangrupikeun inti tina bisnis urang. Kami tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun solusi magnet anu dioptimalkeun pikeun ampir kabutuhan, ku aplikasi, ku biaya, ku waktos pangiriman, ku reliabilitas, atanapi ku desain!
    Rékayasa sasarengan ti mimiti program sok ngahasilkeun hasil anu pangsaéna pikeun - pikeun épisiénsi, kualitas sareng biaya. Kami damel sareng para nasabah ti mimiti program utama pikeun gancang-ka-pasar anu pangsaéna.

    Rékayasa Desain

    • Magnét permanén - seléksi sareng spésifikasi
    • Analisis Unsur Terbatas - pikeun modél kinerja sistem magnet
    • Majelis magnét - desain pikeun pabrik, desain dugi ka biaya, pamekaran tés ditampa
    • Mesin Listrik - ngalangkungan Téhnologi Terpadu urang tiasa desain pikeun spésifikasi fungsi mesin listrik lengkep

    2
    3
    Téknik Manufaktur
    Téknik Kualitas
    Téknik Manufaktur

    • Desain pikeun pabrikan
    • Desain pikeun biaya
    • Pemrograman Machining sareng program grinding
    • Perkakas mesin sareng perlengkapan
    • Majelis perkakas sareng perlengkapan
    • alat inspeksi
    • Ngukur Go / No-Go
    • BOM sareng kontrol Router

    Téknik Kualitas

    • Perencanaan kualitas maju
    • itungan MTBF na MTBR
    • Ngadegkeun wates kontrol sareng rencana
    • Salin lambaran metode Tepat
    • Dina-prosés Gerbang pikeun mastikeun enol cacad
    • Pangwangunan Prosedur Tés Pangwangunan
    • Uyah, Shock, kabut, kalembaban sareng uji geter
    • cacad, sabab root na analisis tindakan koréksi
    • Rencana paningkatan anu teras-terasan