• Surélék: sales@rumotek.com
  • Pabrikan

    Produksi Magnet permanén

    Seueur kamajuan téknologi ngan ukur tiasa dimungkinkeun saatos ngembangkeun magnet permanén anu kuat pisan dina sagala rupa bentuk sareng ukuran. Kiwari, bahan magnét ngagaduhan sipat magnét sareng mékanis anu béda pisan, sareng opat kulawarga magnet permanén tiasa dianggo dina rupa-rupa aplikasi.

    RUMOTEK Magnet ngagaduhan saham magnét permanén ageung dina sababaraha bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten sareng aplikasi klien, sareng nawiskeun ogé magnet anu didamel khusus. Hatur nuhun kana kaahlian urang dina bidang bahan magnét sareng magnet permanén, kami parantos ngembangkeun seueur sistem magnét pikeun aplikasi industri.

    Naon definisi magnét?
    Magnét mangrupikeun objék anu sanggup nyiptakeun médan magnét. Sadaya magnet kedah sahenteuna ngagaduhan hiji Kutub Kalér, sareng hiji Kutub Kidul.

    Naon medan magnét?
    Médan magnét mangrupikeun daérah rohangan anu aya kakuatan magnét anu tiasa dideteksi. Gaya magnét ngagaduhan kakuatan sareng arah anu kaukur.

    Naon kakuatanna?
    Magnetisme ngarujuk kana gaya tarik atanapi tolakan anu aya diantara zat anu didamel tina bahan khusus sapertos beusi, nikel, kobalt sareng waja. Gaya ieu aya kusabab gerak muatan listrik dina struktur atom bahan ieu.

    Naon magnét "permanén"? Kumaha béntenna sareng "elecromagnet"?
    Magnét permanén terus ngaluarkeun kakuatan magnét bahkan tanpa sumber listrik, sedengkeun éléktromagnét meryogikeun kakuatan pikeun ngahasilkeun médan magnét.

    Naon bédana magnét isotropik sareng anisotropik?
    Magnét isotropika henteu berorientasi nalika prosés manufaktur, sareng tiasa janten magnet dina arah mana waé saatos didamel. Kontrasna, magnet anisotropik kakeunaan medan magnét anu kuat nalika prosés manufaktur dina raraga orientasi partikel dina arah anu khusus. Hasilna, magnet anisotropic ngan ukur tiasa magnet dina hiji arah; Nanging aranjeunna umumna ngagaduhan sipat magnét anu langkung kuat.

    Naon anu ngahartikeun polaritasitas magnet?
    Upami diidinan ngalih sacara bébas, magnet bakal ngajajarkeun dirina sareng polaritasitas kalér-kidul bumi. Kutub anu milarian kidul disebut "kutub kidul" sareng kutub anu nunjuk ka kalér disebut "kutub kalér."

    Kumaha kakuatan kakuatan magnét?
    Kakuatan magnét diukur ku sababaraha cara anu béda. Ieu sababaraha conto:
         1) Meter Gauss digunakeun pikeun ngukur kakuatan lapangan magnet anu dipancarkeun dina unit-unit anu disebut "gauss."
         2) Tarik Tés tiasa dianggo pikeun ngukur jumlah beurat magnet anu tahan dina pon atanapi kilogram.
         3) Permeameter digunakeun pikeun ngaidéntifikasi karakteristik magnét anu pasti pikeun matéri khusus.

    Bengkel

    11
    22
    33