• Surélék: sales@rumotek.com
  • Warta

    • INFORMASI PENTING Ngeunaan CORONAVIRUS

      Pikeun tanaga anu ngalaksanakeun padamelan di daratan (nyaéta rapat, nganjang sareng sajabana) pikeun Rumotek sareng bakal kontak sareng personalia Rumotek, para personalia bakal mastikeun yén hal-hal ieu parantos kajantenan: nagara di luar Cina. • ...
      Maca deui
    • Magnét Neodymium

      Magnet Neodymium (ogé disebut "NdFeB", "Neo" atanapi "NIB" magnet) mangrupikeun magnet permanén anu kuat anu didamel tina neodymium, wesi sareng paduan boron. Éta mangrupikeun bagian tina séri magnet bumi langka sareng ngagaduhan sipat magnét pangluhurna sadaya magnet permanén. Kusabab aranjeunna ...
      Maca deui
    • Increase of rare earth raw material cost

      Kanaékan biaya bahan baku bumi langka

      Bagan harga nunjukkeun yén biaya bahan baku magnet Langka Bumi Neodymium gaduh paningkatan anu dramatis dina sababaraha minggu ka pengker. Hal ieu ngajantenkeun sababaraha palanggan hariwang perkawis biaya produkna sareng naroskeun naon anu bakal janten trend dina sababaraha bulan ieu sareng kumaha kedahna réaksi.
      Maca deui
    • Naha Samarium Cobalt sareng Neodymium Magnet Disebut Magnet "Langka Bumi"?

      Aya tujuh belas unsur bumi langka - lima belas di antawisna lanthanida sareng dua diantarana nyaéta logam transisi, yttrium sareng scandium - anu dipendakan ku lanthanida sareng mirip kimia. Samarium (Sm) sareng Neodymium (Nd) mangrupikeun dua unsur bumi langka anu paling sering dianggo dina aplikasi magnét ...
      Maca deui
    • Sejarah Neodymium

      Neodymium: Latar tukang Neodymium kauninga dina taun 1885 ku kimiawan Austrian Carl Auer von Welsbach, sanaos pamanggihanana ngahasilkeun sababaraha kontropérsi - logam henteu tiasa dipendakan sacara alami dina bentuk logamna, sareng kedah dipisahkeun tina didymium. Salaku catetan Royal Society of Chemistry, ...
      Maca deui
    • Jenis Jinis Logam Naon anu Dipikat ku Magnét Neodymium?

      Urang sadayana terang yén magnet silih tarik dina kutub anu sabalikna sareng ngusir sapertos tiang. Tapi persis naon jinis logam anu aranjeunna narik? Magnet Neodymium dipikaterang salaku bahan magnet terkuat anu sayogi sareng ngagaduhan kakuatan anu paling luhur pikeun logam ieu. Éta disebut meta ferromagnetic ...
      Maca deui
    • Magnét dina Warta: Pangembangan Anyar dina Suplai Unsur Bumi Langka

      Prosés Anyar pikeun Daur Ulang Magnét Élmuwan di laboratorium panalitian Ames parantos ngembangkeun metode pikeun ngagiling sareng ngarobih magnet neodymium anu kapendak salaku komponén komputer anu dipiceun. Prosésna dikembangkeun di Jurusan Énergi AS's Critical Materials Institute (CMI) anu museur kana téknologi ...
      Maca deui