• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnét Neodymium

    Magnét Neodymium (disebut ogé Magnet "NdFeB", "Neo" atanapi "NIB") nyaéta magnet permanén anu kuat anu didamel tina neodymium, beusi sareng paduan boron. Éta mangrupikeun bagian tina séri magnet bumi langka sareng ngagaduhan sipat magnét pangluhurna pikeun sadaya magnet permanén. Kusabab kakuatan magnétna tinggi sareng biaya anu kawilang murah, aranjeunna mangrupikeun pilihan kahiji pikeun seueur aplikasi konsumen, komérsial, industri sareng téknis.
    Magnet Neodymium dianggap kuat kusabab magnetisasi jenuhna tinggi sareng tahan kana demagnetisasi. Sanaos éta langkung awis tibatan magnet keramik, magnet neodymium anu kuat ngagaduhan pangaruh anu kuat! Mangpaat utama nyaéta anjeun tiasa nganggo ukuran anu langkung alitMagnet NdFeBpikeun ngahontal tujuan anu sami sareng magnet anu langkung ageung, langkung mirah. Kusabab ukuran sadaya alat bakal dikirangan, éta tiasa nyababkeun pangirangan biaya umum.
    Upami sipat fisik magnét neodymium tetep henteu robih sareng henteu kapangaruhan ku demagnetisasi (sapertos suhu luhur, medan magnét tibalik, radiasi, sareng sajabana), éta tiasa kaleungitan kirang ti sakitar 1% kapadetan fluks magnét na dina sapuluh taun.
    Magnet Neodymium jauh kirang kapangaruhan ku retakan sareng chipping dibandingkeun bahan magnét bumi langka anu sanés (sapertos Sa kobalt (SmCo)), sareng biayana ogé langkung handap. Nanging, aranjeunna langkung peka suhu. Pikeun aplikasi kritis, kobalt S tiasa janten pilihan anu langkung saé kusabab sipat magnét na stabil pisan dina suhu luhur.

    QQ截图20201123092544
    N30, N35, N38, N40, N42, N48, N50 sareng N52 sasmita tiasa dianggo pikeun NdFeB magnet sadaya bentuk sareng ukuran. Kami nyimpen magnet ieu dina disk, rod, blok, rod sareng bentuk cincin. Henteu sadayana magnet neodymium ditampilkeun dina halaman wéb ieu, janten upami anjeun henteu mendakan naon anu anjeun peryogikeun, mangga ngahubungan kami.


    Waktos Post: Nov-23-2020