• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnet NdFeB Sintered

    Pedaran pondok:

    Magnet Neodymium (NdFeB) - magnet bumi permanén langka diwangun ku neodymium, beusi sareng boron, Cina ngamimitian tambang domestik di taun 1980an. Magnet NeFeB dikomprés sareng disinter dina atmosfir pelindung. Upami prosés henteu dikontrol ogé, éta bakal ngakibatkeun cacad kualitas kusabab korosi. Di SURTIME, kami ngaluarkeun masalah ieu langsung ti mimiti ku mawa kadali kualitas sareng kami anggap mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun, henteu ngan ukur dina produk akhir tapi ogé nalika prosés kritis dina situs.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Sinfét NdFeB Pasipatan Fisik
    Kelas Remanence Pendeta Temp.- Coeff. Tina Br Angkatan paksaan Pasukan Koinsif Intrinsik Pendeta Temp.- Coeff. Tina Hcj Max. Produk Énergi Max. Suhu Operasi Kapadetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) Hcj (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    N35 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥12 -0.58 ~ -0.78 33-36 80 7.6
    N38 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥12 -0.58 ~ -0.78 36-39 80 7.6
    N40 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11,5 ≥12 -0.58 ~ -0.78 38-41 80 7.6
    N42 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11,5 ≥12 -0.58 ~ -0.78 40-43 80 7.6
    N45 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥12 -0.58 ~ -0.78 43-46 80 7.6
    N48 13.8-14.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥12 -0.58 ~ -0.78 46-49 80 7.6
    N50 14.0-14.5 -0.11 ~ -0.12 ≥10.0 ≥12 -0.58 ~ -0.78 48-51 80 7.6
    N52 14.3-14.8 -0.11 ~ -0.12 ≥10.0 ≥12 -0.58 ~ -0.78 50-53 80 7.6
    N33M 11.3-11.7 -0.11 ~ -0.12 ≥10.5 ≥14 -0.58 ~ -0.72 31-33 100 ℃ 7.6
    N35M 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥14 -0.58 ~ -0.72 33-36 100 ℃ 7.6
    N38M 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥14 -0.58 ~ -0.72 36-39 100 ℃ 7.6
    N40M 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥14 -0.58 ~ -0.72 38-41 100 ℃ 7.6
    N42M 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.0 ≥14 -0.58 ~ -0.72 40-43 100 ℃ 7.6
    N45M 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥12.5 ≥14 -0.58 ~ -0.72 43-46 100 ℃ 7.6
    N48M 13.6-14.3 -0.11 ~ -0.12 ≥12.9 ≥14 -0.58 ~ -0.72 46-49 100 ℃ 7.6
    N50M 14.0-14.5 -0.11 ~ -0.12 ≥13.0 ≥14 -0.58 ~ -0.72 48-51 100 ℃ 7.6
    N35H 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.9 ≥17 -0.58 ~ -0.70 33-36 120 ℃ 7.6
    N38H 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥17 -0.58 ~ -0.70 36-39 120 ℃ 7.6
    N40H 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.6 ≥17 -0.58 ~ -0.70 38-41 120 ℃ 7.6
    N42H 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.0 ≥17 -0.58 ~ -0.70 40-43 120 ℃ 7.6
    N45H 13.2-13.6 -0.11 ~ -0.12 ≥12.1 ≥17 -0.58 ~ -0.70 43-46 120 ℃ 7.6
    N48H 13.7-14.3 -0.11 ~ -0.12 ≥12.5 ≥17 -0.58 ~ -0.70 46-49 120 ℃ 7.6
    N35SH 11.7-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥11.0 ≥20 -0.56 ~ -0.70 33-36 150 ℃ 7.6
    N38SH 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.4 ≥20 -0.56 ~ -0.70 36-39 150 ℃ 7.6
    N40SH 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.8 ≥20 -0.56 ~ -0.70 38-41 150 ℃ 7.6
    N42SH 12.8-13.2 -0.11 ~ -0.12 ≥12.4 ≥20 -0.56 ~ -0.70 40-43 150 ℃ 7.6
    N45SH 13.2-13.8 -0.11 ~ -0.12 ≥12.6 ≥20 -0.56 ~ -0.70 43-46 150 ℃ 7.6
    N28UH 10.2-10.8 -0.11 ~ -0.12 ≥9.6 ≥25 -0.52 ~ -0.70 26-29 180 ℃ 7.6
    N30UH 10.8-11.3 -0.11 ~ -0.12 ≥10.2 ≥25 -0.52 ~ -0.70 28-31 180 ℃ 7.6
    N33UH 11.3-11.7 -0.11 ~ -0.12 ≥10.7 ≥25 -0.52 ~ -0.70 31-34 180 ℃ 7.6
    N35UH 11.8-12.2 -0.11 ~ -0.12 ≥10.8 ≥25 -0.52 ~ -0.70 33-36 180 ℃ 7.6
    N38UH 12.2-12.5 -0.11 ~ -0.12 ≥11.0 ≥25 -0.52 ~ -0.70 36-39 180 ℃ 7.6
    N40UH 12.5-12.8 -0.11 ~ -0.12 ≥11.3 ≥25 -0.52 ~ -0.70 38-41 180 ℃ 7.6
    N28EH 10.4-10.9 -0.105 ~ -0.120 ≥9.8 ≥30 -0.48 ~ -0.70 26-29 200 ℃ 7.6
    N30EH 10.8-11.3 -0.105 ~ -0.120 ≥10.2 ≥30 -0.48 ~ -0.70 28-31 200 ℃ 7.6
    N33EH 11.3-11.7 -0.105 ~ -0.120 ≥10.5 ≥30 -0.48 ~ -0.70 31-34 200 ℃ 7.6
    N35EH 11.7-12.2 -0.105 ~ -0.120 ≥11.0 ≥30 -0.48 ~ -0.70 33-36 200 ℃ 7.6
    N38EH 12.2-12.5 -0.105 ~ -0.120 ≥11.3 ≥30 -0.48 ~ -0.70 36-39 200 ℃ 7.6
    N28AH 10.4-10.9 -0.105 ~ -0.120 ≥9.9 ≥33 -0.45 ~ -0.70 26-29 230 ℃ 7.6
    N30AH 10.8-11.3 -0.105 ~ -0.120 ≥10.3 ≥33 -0.45 ~ -0.70 28-31 230 ℃ 7.6
    N33AH 11.3-11.7 -0.105 ~ -0.120 ≥10.6 ≥33 -0.45 ~ -0.70 31-34 230 ℃ 7.6
     Catetan:
    · Dina suhu kerja 20 ℃ ± 2 ℃, di luhur parameter magnét sareng sipat fisik diuji, kalayan kaleungitan kakuatan magnét henteu langkung ti 5%. · Suhu kerja maksimum magnét tiasa robih kusabab babandingan panjang sareng diameter sareng faktor lingkungan .


    Kauntungannana:

    Sipat magnet ieu jauh langkung unggul tibatan anu tradisional sareng ayeuna éta anu paling kuat dina aplikasi. Tinggi na

    coercivity sareng remanence tinggi ngamungkinkeun desain anyar sareng kamungkinan ningkatkeun médan magnét aplikasi dimana rohangan diwatesan

    atanapi dimana médan magnét anu kuat diperyogikeun.

    Magnet NdFeB rentan pisan kana korosi. Kituna peryogi palapis permukaan pelindung. Kagunaan magnet NdFeB dikondisikeun

    ku suhu dina kisaran lega mimitian ti 80ºC dugi 230ºC. Sareng ogé éta dianggo dina suhu di handap 0 ℃.

    Aplikasi:
    Magnet Neodymium digunakeun salaku sababaraha jinis lénsa magnét pikeun museur, defleksi partikel muatan dina éléktronika, sistem marake,

    netes, sénsor, sistem magnét dina rotor sareng motor mikro, sareng bidang élmu, ubar (tomografi, spéktrométer NMR), jst.

     

    Ayeuna, magnet NdFeB dianggo dina jumlah anu seueur di panjuru dunya. Pangwangunan matéri ieu henteu acan kumplit; remanence nu

    sareng kakuatan sawah anu maksa teras-teras ningkat. Énergi tinggi magnet NdFeB hartosna yén motor sareng sensor tiasa diwangun

    kantos langkung alit - sareng ieu nandakeun kanaékan épisiénsi kinerja. Perbaikan anu lumangsung ngamungkinkeun matéri anu pikaresepeun ieu janten konti-

    sacara normal diwanohkeun kana daérah énggal.

    Sadaya nilai anu parantos ditangtukeun nganggo conto standar numutkeun IEC 60404-5. Spésifikasi ieu mangrupikeun nilai rujukan sareng

    bisa béda. Kanggo inpormasi lengkep mangga ngahubungi insinyur aplikasi kami.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami