• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnét SmCo

    Pedaran pondok:

    Magnet SmCo ngagambarkeun generasi panganyarna bahan magnét. Éta dikembangkeun langkung ti 40 taun ka pengker sareng ngenalkeun jaman motor magnet permanén. Dina waktos éta, logam bumi langka ieu mahal pisan. Salami taun 1980an, bahan SmCo beuki diganti ku magnet NdFeB. Kusabab naékna harga anu dramatis dina bumi jarang neodymium sareng disprosium (Nd / Dy), bahan ieu ayeuna parantos kéngingkeun popularitasna dina aplikasi dina suhu anu langkung luhur (150 ° C - 200 ° C). Nanging, aya watesan anu ditetepkeun dina matéri ngeunaan remanén maksimum. Dua jinis utama magnet SmCo sayogi, 1: 5 jinis (SmCo5) sareng 2:17 jinis (Sm2Co17). Magnet SmCo ngagaduhan sipat magnét super luhur sareng sipat suhu.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    SinCo SmCo Magnét Pasipatan Fisik
    Bahan Kelas Remanence Pendeta Temp.- Coeff. Tina Br Angkatan paksaan Pasukan Koinsif Intrinsik Pendeta Temp.-Coeff. Tina Hcj Max. Produk Énergi Max. Suhu Operasi Kapadetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) Hcj (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    SmCo5 XG16 8.1-8.5 -0.050 7.8-8.3 15-23 -0.30 14-16 250 ℃ 8.3
    XG18 8.5-9.0 -0.050 8.3-8.8 15-23 -0.30 16-18 250 ℃ 8.3
    XG20 9.0-9.4 -0.050 8.5-9.1 15-23 -0.30 19-21 250 ℃ 8.3
    XG22 9.2-9.6 -0.050 8.9-9.4 15-23 -0.30 20-22 250 ℃ 8.3
    XG24 9.6-10.0 -0.050 9.2-9.7 15-23 -0.30 22-24 250 ℃ 8.3
    XG16S 7.9-8.4 -0.050 7.7-8.3 ≥23 -0.28 15-17 250 ℃ 8.3
    XG18S 8.4-8.9 -0.050 8.1-8.7 ≥23 -0.28 17-19 250 ℃ 8.3
    XG20S 8.9-9.3 -0.050 8.6-9.2 ≥23 -0.28 19-21 250 ℃ 8.3
    XG22S 9.2-9.6 -0.050 8.9-9.5 ≥23 -0.28 21-23 250 ℃ 8.3
    XG24S 9.6-10.0 -0.050 9.3-9.9 ≥23 -0.28 23-25 250 ℃ 8.3
    Sm2Co17 XG24H 9.5-10.2 -0.025 8.7-9.6 ≥25 -0.20 22-24 350 ℃ 8.3
    XG26H 10.2-10.5 -0.030 9.4-10.0 ≥25 -0.20 24-26 350 ℃ 8.3
    XG28H 10.3-10.8 -0.035 9.5-10.2 ≥25 -0.20 26-28 350 ℃ 8.3
    XG30H 10.8-11.0 -0.035 9.9-10.5 ≥25 -0.20 28-30 350 ℃ 8.3
    XG32H 11.0-11.3 -0.035 10.2-10.8 ≥25 -0.20 29-32 350 ℃ 8.3
    XG22 9.3-9.7 -0.020 8.5-9.3 ≥18 -0.20 20-23 300 ℃ 8.3
    XG24 9.5-10.2 -0.025 8.7-9.6 ≥18 -0.20 22-24 300 ℃ 8.3
    XG26 10.2-10.5 -0.030 9.4-10.0 ≥18 -0.20 24-26 300 ℃ 8.3
    XG28 10.3-10.8 -0.035 9.5-10.2 ≥18 -0.20 26-28 300 ℃ 8.3
    XG30 10.8-11.0 -0.035 9.9-10.5 ≥18 -0.20 28-30 300 ℃ 8.3
    XG32 11.0-11.3 -0.035 10.2-10.8 ≥18 -0.20 29-32 300 ℃ 8.3
    XG26M 10.2-10.5 -0.035 8.5-9.8 12-18 -0.20 24-26 300 ℃ 8.3
    XG28M 10.3-10.8 -0.035 8.5-10.0 12-18 -0.20 26-28 300 ℃ 8.3
    XG30M 10.8-11.0 -0.035 8.5-10.5 12-18 -0.20 28-30 300 ℃ 8.3
    XG32M 11.0-11.3 -0.035 8.5-10.7 12-18 -0.20 29-32 300 ℃ 8.3
    XG24L 9.5-10.2 -0.025 6.8-9.0 8-12 -0.20 22-24 250 ℃ 8.3
    XG26L 10.2-10.5 -0.035 6.8-9.4 8-12 -0.20 24-26 250 ℃ 8.3
    XG28L 10.3-10.8 -0.035 6.8-9.6 8-12 -0.20 26-28 250 ℃ 8.3
    XG30L 10.8-11.5 -0.035 6.8-10.0 8-12 -0.20 28-30 250 ℃ 8.3
    XG32L 11.0-11.5 -0.035 6.8-10.2 8-12 -0.20 29-32 250 ℃ 8.3
     Catetan:
    · Kami tetep sami sareng di luhur kecuali ditetepkeun ti nasabah. Suhu Curie sareng koefisien suhu kanggo rujukan hungkul, henteu janten dasar pikeun kaputusan. · Suhu kerja maksimum magnét tiasa robih kusabab babandingan panjang sareng diameter sareng faktor lingkungan.

     

    Kauntungannana:
    Pamakéan magnet ieu dikondisikeun ku suhu dina kisaran anu lega mimitian ti 250ºC dugi ka 350ºC sareng suhu Curie na tiasa setinggi

    sakumaha 710 dugi 880 ° C. Ku alatan éta, magnet SmCo ngagaduhan stabilitas magnét anu pangsaéna kusabab résistansi anu unggul kana suhu luhur.

    Magnet SmCo dicirikeun ku résistansi korosi anu luhur pisan, henteu kedah dilapis pikeun panyalindungan permukaan.

     

    Fitur:
    Kalemahan magnet SmCo mangrupikeun brittleness tina bahan - faktor anu kedah diperhatoskeun nalika diolah.

    Magnet anu galvanis atanapi dilapis ku electrodeposition katodik pikeun aplikasi anu tangtu.

     

    Aplikasi:
    Di daérah operasi anu luhur, korosi tinggi sareng résistansi oksidasi penting pisan. Sapertos, Magnetron éléktronik,Magnéttransmisi ic,

    Perlakuan magnét, Magnistor, jsb.

    Sadaya nilai anu parantos ditangtukeun nganggo conto standar numutkeun IEC 60404-5. Spésifikasi ieu mangrupikeun nilai rujukan sareng meureun

    béda-béda. Anu maks. suhu operasi gumantung kana dimési magnet sareng aplikasi khusus. Kanggo inpormasi lengkep mangga ngahubungi kami

    insinyur aplikasi.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami