• Surélék: sales@rumotek.com
  • Téknologi Nguji

    Téhnologi tés

    Saban dinten, RUMOTEK damel sareng komitmen sareng tanggung jawab mastikeun produk anu berkualitas.

    Magnet permanén digunakeun di ampir sadaya séktor industri. Pelanggan urang ti industri robotika, farmasi, mobil sareng aerospace gaduh syarat anu ketat anu ngan ukur tiasa dipendakan ku tingkat kontrol kualitas anu luhur. Urang kedah nyayogikeun bagian-bagian kasalametan, meryogikeun patuh kana kriteria sareng ketentuan anu ketat. Kualitas anu saé mangrupikeun hasil tina perencanaan anu lengkep sareng palaksanaan anu pas. Kami parantos nerapkeun sistem kualitas anu saluyu sareng pedoman standar internasional EN ISO 9001: 2008.

    Mésér ketat pikeun bahan baku, suplai anu dipilih sacara ati-ati pikeun kualitasna, sareng cek kimia, fisik sareng téknis anu jembar mastikeun yén bahan dasar anu kualitas luhur dipaké. Kontrol prosés statistik sareng pamariksaan matéri dilakukeun nganggo perangkat lunak pangénggalna. Pamariksaan produk kaluar kami dilaksanakeun saluyu sareng standar DIN 40 080.

    Kami ngagaduhan staf anu mumpuni sareng departemen R&D khusus anu, berkat monitoring sareng uji coba alat, tiasa kéngingkeun seueur inpormasi, ciri, kurva sareng nilai magnét pikeun produk kami.

    Pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun pamahaman anu langkung saé dina terminologi di séktor, dina bagian ieu kami nawiskeun anjeun inpormasi anu saluyu sareng bahan magnét anu béda, variasi géométri, kasabaran, kakuatan taat, orientasi sareng magnetisasi sareng bentuk magnet, sareng kamus téknis anu luas terminologi sareng definisi.

    GRANULOMETRI laser

    Granulometer laser nyayogikeun kurva distribusi ukuran sisikian tina partikel bahan, sapertos bahan baku, awak sareng kaca keramik. Unggal pangukuran tahan sababaraha detik sareng ngungkabkeun sadaya partikel dina ukuran jangkauan antara 0,1 sareng 1000 mikron.

    Cahaya mangrupikeun gelombang éléktromagnétik. Nalika cahaya patepung sareng partikel dina perjalanan, interaksi antara cahaya sareng partikel bakal nyababkeun panyimpangan bagian tina cahaya, anu disebatkeun cahaya paburencay. Langkung ageung sudut paburencayna, ukuran partikel bakal langkung alit, alitna sudut paburencayna, ukuran partikelna bakal langkung ageung. Instrumén analisa partikel bakal nganalisis distribusi partikel numutkeun karakter fisik ieu gelombang cahaya.

    HELMHOLTZ COIL CHECK Pikeun BR, HC, (BH) MAX & ORIENTATION ANGLE

    Coil Helmholtz diwangun ku sapasang gulungan, masing-masing kalayan jumlah giliran anu dipikaterang, disimpen dina jarak anu ditangtoskeun tina magnet anu diuji. Nalika magnet permanén tina volume anu dikenal ditempatkeun di tengah kadua gulungan, fluks magnét magnet ngahasilkeun arus dina coil anu tiasa dikaitkeun sareng pangukuran fluks (Maxwells) dumasarkeun kana kapindahan sareng jumlah puteran. Ku ngukur kapindahan anu disababkeun ku magnet, volume magnet, koefisien perméance, sareng perméabilitas perméabilitas magnet, urang tiasa nangtoskeun nilai-nilai sapertos Br, Hc, (BH) max sareng sudut orientasi.

    INSTRUMEN Kapadetan FLUX

    Jumlah fluks magnétik ngalangkungan daérah hijian anu sangkut sareng arah fluks magnét. Disebut ogé Induksi Magnetik.

    Ukuran kakuatan médan magnét dina titik anu ditangtoskeun, dikedalkeun ku gaya per unit panjangna konduktor mawa unit ayeuna dina waktos éta.

    Instrumén nerapkeun gaussmeter pikeun ngukur kapadetan fluks magnét permanén dina jarak anu ditangtoskeun. Ilaharna, ukuranana dilakukeun dina permukaan magnet, atanapi jarak anu fluks bakal dianggo dina sirkuit magnét. Pangujian kapadetan fluks ngémutan yén bahan magnet anu dianggo pikeun magnet khusus urang bakal ngalakukeun sakumaha anu diprediksi nalika pangukuran cocog sareng nilai anu diitung.

    DEMAGNETISASI CURVE TESTER

    Ukuran otomatis tina kurva demagnetization tina bahan magnét permanén sapertos ferit, AlNiCo, NdFeB, SmCo, sareng sajabana Pangukuran anu akurat tina parameter karakteristik magnét remanensi Br, gaya paksaan HcB, gaya paksaan intrinsik HcJ sareng produk énergi magnét maksimum (BH) maks .

    Ngadopsi struktur ATS, pangguna tiasa ngarobih konfigurasi anu béda sakumaha anu diperyogikeun: Numutkeun kana intrinsik sareng ukuran sampel anu diukur pikeun mutuskeun ukuran éléktromagnétik sareng catu daya uji coba anu saluyu; Pilih koil pangukur anu béda sareng usik numutkeun pilihan cara ngukur. Mutuskeun naha milih perlengkapan saluyu sareng bentuk sampel.

    TESTER HIRUP TINGKAT HAMPIR (CEPAT)

    Fitur utama magnet neodymium HAST nyaéta ningkatkeun résistansi oksidasi & korosi sareng ngirangan karugian dina uji coba sareng panggunaan. Standar ASA: PCT di 121ºC ± 1ºC, 95% kalembaban, 2 tekanan atmosfir salami 96 jam, penurunan beurat badan <5- 10mg / cm2 Éropa Standar: PCT dina 130 ºC ± 2ºC, 95% kalembaban, 3 tekanan atmosfir salami 168 jam, leungitna beurat <2-5mg / cm2.

    Akronim "HAST" singkatan tina "Tés Stres Suhu / Kelembaban Kacepetan." Akronim "THB" singkatan tina "Temperature Humidity Bias." Pangujian THB peryogi 1000 jam kanggo réngsé, sedengkeun hasil Tés HAST sayogi dina waktos 96-100 jam. Dina sababaraha kasus, hasilna sayogi bahkan kirang ti 96 jam. Kusabab kauntungan ngahemat waktos, popularitas HAST teras-teras ningkat dina sababaraha taun ka pengker. Seueur perusahaan parantos ngagentoskeun THB Test Chambers sareng HAST Chambers.

    SCANNING éléktronik mikroskop

    Mikroskop éléktron scanning (SEM) mangrupikeun jinis mikroskop éléktron anu ngahasilkeun gambar sampel ku nyekenana ku sinar éléktron anu fokus. Éléktron berinteraksi sareng atom dina sampel, ngahasilkeun sababaraha sinyal anu ngandung inpormasi ngeunaan topografi sareng komposisi permukaan sampel.

    Modeu SEM anu paling umum nyaéta ngadeteksi éléktron sekundér anu dipancarkan ku atom anu gumbira ku sinar éléktron. Jumlah éléktron sekundér anu tiasa dideteksi gumantung, diantarana, kana topografi spésimén. Ku nyeken sampel sareng ngumpulkeun éléktron sekundér anu dipancarkeun nganggo detéktor khusus, gambar anu nembongkeun topografi permukaan dilakukeun.

    DETEKTOR KAPAL COATING

    Ux-720-XRF mangrupikeun pangukuran ketebalan lapisan sinar-X fluorescent tinggi dilengkepan éléktrik fokus sinar-X polycapillary sareng detéktor drift silikon. Éfisiénsi detéksi sinar-X ningkat ngamungkinkeun pangukuran-luhur sareng pangukuran presisi tinggi. Salajengna, desain anyar pikeun ngamankeun rohangan anu lega di sekitar posisi sampel masihan kaoperasikeun anu tiasa diusir.

    Kaméra pengamatan sampel anu résolusi langkung luhur kalayan zum digital pinuh nyayogikeun gambar anu jelas tina sampel anu ngagaduhan sababaraha puluhan mikrométer diaméterna dina posisi panitén anu dipikahoyong. Unit cahayana pikeun niténan sampel nganggo LED anu hirupna lami pisan.

    KOTAK Tés SÉSÉL SALAM

    Nujul kana permukaan magnet pikeun nganalisis résistansi korosi alat uji lingkungan nganggo uji semprot uyah anu diciptakeun ku kaayaan lingkungan halimun tiruan. Umumna nganggo leyuran cai 5% larutan uyah natrium klorida dina rentang pangaturan nilai nétral PH (6-7) salaku larutan semprot. Suhu uji dicandak 35 ° C. Fénoména korosi palapis permukaan produk nyandak waktos kanggo ngitung.

    Pangujian semprot uyah mangrupikeun tés korosi anu dipercepat anu ngahasilkeun serangan korosif kana sampel anu dilapis dina urutan pikeun ngaevaluasi (kalolobaanana sacara komparatip) kasaluyuan palapis pikeun dianggo salaku finish pelindung. Munculna produk korosi (karat atanapi oksida sanés) dievaluasi saatos waktos anu tos ditangtoskeun. Durasi tés gumantung kana résistansi korosi tina palapis.