• Surélék: sales@rumotek.com
  • Tentang Kami

    1

    Tim kami diwangun ku propésional anu dipercaya anu dilatih pikeun ngungkulan sagala aspek proyék magnét. Rumotek mangrupikeun instalasi anu terpercaya, inspeksi akurasi tinggi sareng perusahaan perawatan anu ngalangkungan daérah Éropa sareng Amérika Kalér.

    Tim kami magnetisme nyayogikeun anjeun pemeliharaan instalasi perakitan magnét sareng alat-alat anjeun. Sakabeh prosés mastikeun sasuai sareng sistem kontrol kualitas ISO 9001: 2008 sareng ISO / TS 16949: 2009. Masing-masing insinyur urang mimitian ilubiung dina proyék magnét dumasar sahenteuna 6 taun pangalaman dina magnetism kaasup gambar CAD, tooling sareng desain alat sareng aplikasi, prototipe ngarengsekeun sareng uji. Ieu ngamungkinkeun urang nawiskeun tingkat pangluhurna layanan propésional ka anjeun.

    Kaunggulan, dimimitian ku latihan

    RUMOTEK parantos nerapkeun dirina kana industri magnet salaku salah sahiji perusahaan terkemuka ngahasilkeun NdFeB, SmCo, AlNiCo, Majelis Keramik sareng Magnetik.

    Tim desainer anu hadé parantos ngabédakeun sajarah perusahaan langsung ti mimiti sareng parantos nungtun épolusi produk nuturkeun jalan ASAL, GABUNG sareng KUALITAS TANPA KOMPROMISI.

    Mangtaun-taun pamasangan magnét sareng pangalaman mesin nyayogikeun kami sareng visi global anu teknis sareng praktis pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng magnetisme.

    Standar kualitas luhur, merhatoskeun kana desain sareng profesionalisme komérsial mangrupikeun bahan anu masihan kasuksésan RUMOTEK sorangan di Cina sareng luar negeri salaku salah sahiji operator industri magnet anu paling mumpuni.

    Merhatoskeun detil, desain pribadi, Pilihan ati-ati tina bahan, pamekaran téknologi kontinyu sareng perhatosan maksimal pikeun kapuasan pelanggan. Standar kualitas luhur, perhatosan anu caket kana desain sareng profesionalisme komersial mangrupikeun bahan anu dijantenkeun produk RUMOTEK mangrupikeun pilihan anu idéal.

    333
    111

    Misi urang

    Rumotek nerapkeun kualitas anu luar biasa, manufaktur canggih, sareng desain magnét anu inovatif pikeun ngaktipkeun kasuksésan palanggan sareng kamekaran organisasi kami.

    Visi urang

    Visi Rumotek pikeun janten panyayogi solusi magnét, dinamis, lengkep terpadu. Kami naratas ngembangkeun aplikasi sareng téknologi nutup lolongkrang mitra bisnis konci kami nyanghareupan kamajuan solusi canggih.

    Budaya Urang

    Budaya Rumotek nguatkeun tim kami pikeun ngabaru, diajar, sareng nyayogikeun solusi anu sacara positif mangaruhan dunya urang. Lingkungan anu dinamis sareng ngadukung jalma anu berprestasi tinggi anu sumanget ngeunaan solusi anu kami sediakan pikeun palanggan. Kami investasi di tim kami sareng masarakat.

    Kamampuh

    Desain sareng Téknik: Rumotek nawiskeun kamampuan ngembangkeun jasa anu padamelan ngagunakeun rupa-rupa parangkat lunak simulasi magnét 2D sareng 3D. Rupa-rupa paduan magnetik standar sareng eksotis dieusian pikeun pabrikasi prototipe atanapi produk produksi. Rumotek ngarancang sareng ngadamel solusi magnét pikeun proyék-proyék di:

    • Alat Otomotif

    • Kontrol Gerak Listrik

    • Palayanan Minyak

    • Sistem Audio

    • Penanganan Bahan Conveyor

    • Pemisahan Ferrous

    • Sistem marake sareng kopling

    • Program Aeroangkasa sareng Pertahanan

    • Sensor micu

    • Deposisi Film Ipis sareng Annealing Magnetik

    • Rupa-rupa Ngayakeun sareng Ngangkat aplikasi

    • Sistem Kasalametan Ngonci