• Surélék: sales@rumotek.com
  • INFORMASI PENTING Ngeunaan CORONAVIRUS

    Pikeun tanaga anu ngalaksanakeun padamelan di daratan (nyaéta rapat, nganjang jsb) pikeun Rumotek sareng bakal kontak sareng personel Rumotek,

    tanaga wajib mastikeun yén ieu dihontal:

    • Kuring mastikeun yén salami 10 dinten kapengker kuring TEU nganjang atanapi ngumbara di nagara mana waé di luar Cina.

    • Kuring mastikeun yén kuring henteu acan kontak sareng jalma anu dikonfirmasi kapangaruhan ku virus Corona dina 10 dinten terakhir.

    • Kuring mastikeun yén kuring henteu ngalaman aya gejala anu aya hubunganana sareng virus Corona; batuk, muriang atanapi sesek / sesak napas

    dina 24 jam terakhir.

     

    Nalika anjeun ngagaduhan patarosan atanapi objék ngeunaan neodymium magnét, ferit magnet, smco magnet sareng anjeun badé didatangan,

    mangga taros Kami sateuacanna.

    hatur nuhun

     

     

     


    Pos waktos: Mar-02-2021