• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnét Ferrite

    Pedaran pondok:

    Ferrites atos dumasar kana barium ferit sareng bubuk strontium (rumus kimia BaO • 6Fe2O3 sareng SrO • 6Fe2O3) didamel. Éta diwangun tina logam teroksidasi, sahingga kalebet kana gugus bahan keramik. Éta diwangun ku sakitar. 90% oksida beusi (Fe2O3) sareng 10% alkali bumi oksida (BaO atanapi SrO) - bahan baku anu seueur sareng murah. Aranjeunna dibagi kana isotropic sareng anisotropic, partikel-partikel anu terakhir dijajarkeun dina hiji
    arah anu kéngingkeun ciri magnét anu langkung saé. Magnet Isotropic dibentuk ku neken sedengkeun magnet anisotropic dikomprés dina médan magnét. Ieu nyayogikeun magnet sareng arah preferensial sareng ngagandelkeun kapadetan énergi na.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Sinter Magnét Ferrite Pasipatan Fisik
    Kelas Remanence Pdt. Coeff. Tina Br Angkatan paksaan Pasukan Koinsif Intrinsik Pendeta Temp.-Coeff. Tina Hcj Max. Produk Énergi Max. Suhu Operasi Kapadetan
    Br (KGs) Hcb (KOe) Hcj (KOe) (BH) maks. (MGOe) g / cm³
    Y10T 2.0-2.35 -0.20 1.57-2.01 2.64-3.52 +0,30 0.8-1.2 250 ℃ 4,95
    Y20 3.2-3.8 -0.20 1.70-2.38 1.76-2.45 +0,30 2.3-2.8 250 ℃ 4,95
    Y22H 3.1-3.6 -0.20 2.77-3.14 3.52-4.02 +0,30 2.5-3.2 250 ℃ 4,95
    Y23 3.2-3.7 -0.20 2.14-2.38 2.39-2.89 +0,30 2.5-3.2 250 ℃ 4,95
    Y25 3.6-4.0 -0.20 1.70-2.14 1.76-2.51 +0,30 2.8-3.5 250 ℃ 4,95
    Y26H 3.6-3.9 -0.20 2.77-3.14 2.83-3.21 +0,30 2.9-3.5 250 ℃ 4,95
    Y27H 3.7-4.0 -0.20 2.58-3.14 2.64-3.21 +0,30 3.1-3.7 250 ℃ 4,95
    Y28 3.7-4.0 -0.20 2.20-2.64 2.26-2.77 +0,30 3.3-3.8 250 ℃ 4,95
    Y30 3.7-4.0 -0.20 2.20-2.64 2.64-2.77 +0,30 3.3-3.8 250 ℃ 4,95
    Y30H-1 3.8-4.0 -0.20 2.89-3.46 2.95-3.65 +0,30 3.4-4.1 250 ℃ 4,95
    Y30BH 3.8-3.9 -0.20 2.80-2.95 2.90-3.08 +0,30 3.4-3.7 250 ℃ 4,95
    Y30-1 3.6-4.0 -0.20 1.70-2.14 1.76-2.51 +0,30 2.8-3.5 250 ℃ 4,95
    Y30BH-1 3.8-4.0 -0.20 2.89-3.46 2.95-3.65 +0,30 3.4-4.0 250 ℃ 4,95
    Y30H-2 3.95-4.15 -0.20 3.46-3.77 3.90-4.21 +0,30 3.5-4.0 250 ℃ 4,95
    Y20-2 3.95-4.15 -0.20 3.46-3.77 3.90-4.21 +0,30 3.5-4.0 250 ℃ 4,95
    Y32 4.0-4.2 -0.20 2.01-2.38 2.07-2.45 +0,30 3.8-4.2 250 ℃ 4,95
    Y33 4.1-4.3 -0.20 2.77-3.14 2.83-3.21 +0,30 4.0-4.4 250 ℃ 4,95
    Y35 4.0-4.1 -0.20 2.20-2.45 2.26-2.51 +0,30 3.8-4.0 250 ℃ 4,95
     Catetan:
    · Kami tetep sami sareng di luhur kecuali ditetepkeun ti nasabah. Suhu Curie sareng koefisien suhu kanggo rujukan hungkul, henteu janten dasar pikeun kaputusan. · Suhu kerja maksimum magnét tiasa robih kusabab babandingan panjang sareng diameter sareng faktor lingkungan.

    Kauntungannana:

    Saperti ilaharna keramik oksida, magnet ferit keras nunjukkeun tingkah laku anu relatif tahan ka uap, pelarut, larutan basa,

    asam lemah, uyah, pelumas sareng polutan gas. Sacara umum, magnet ferit heuras tiasa dianggo tanpa panyalindungan korosi tambahan.
    Fitur:
    Kusabab karasa hébatna (6-7 Mohs), magnet Ferrite rapuh sareng peka sambel atanapi béngkok. Nalika ngolah, aranjeunna kedah dimesin ku alat intan. Suhu operasi kalayan magnet ferit umumna antara –40ºC sareng 250ºC.

    Aplikasi:

    Bentuk anu béda dianggo dina rékayasa utomotive, sapertos automation sareng kontrol pangukuran. Aplikasi sanésna sapertos mesin listrik Mobil (usap, motor korsi sit), Ngajar, nyerep Panto, sapédah magnet sareng korsi pijet, jst.

     

    Kiwari, ferrites atos ngagambarkeun proporsi magnet permanén pangageungna anu dihasilkeun. Béda sareng magnet AlNiCo, ferrites heuras dicirikeun ku kapadetan fluks tapi kakuatan lapangan anu paksaan anu luhur. Ieu ngakibatkeun bentuk umum bahan datar. Barium ferit sareng strontium ferrite dibédakeun gumantung kana bahan awal.

    Sadaya nilai anu parantos ditangtukeun nganggo conto standar numutkeun IEC 60404-5. Spésifikasi ieu mangrupikeun nilai rujukan sareng tiasa béda-béda.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami