• Surélék: sales@rumotek.com
  • Magnét Pot

    Pedaran pondok:

    Magnét pot nyaéta magnét anu dipasang, anu dibungkus dina cangkang waja sareng sok disebut panci. Maka éta ogé ngagaduhan nami "cup magnet". Magnét neodymium ngaluarkeun medan magnét anu kuat tanpa peryogi listrik. Magnet dipasang atanapi magnet panci sering dianggo salaku pangkalan magnét sareng wadah magnét pikeun tanda siling supermarket ageung.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Magnét panci dipasang dina pot baja atanapi cangkir. Panci waja ningkatkeun kakuatan perekat magnet permanén dina kontak langsung sareng permukaan beusi anu kandel. Magnét pot kami cocog salaku magnet cangkir neodymium, tarikan magnet, basa magnet, lampiran luar sareng seueur aplikasi sanés.

    Ngaran Produk: Magnét bentuk pot neodymium khusus, atanapi magnet Permanent type screw man pot.
    Wangun: Blok (Cakram, Silinder, Blok, Cingcin, Countersunk, Segmen, Trapezoid, bentuk henteu teratur sayogi. Ogé kalebet bentuk khusus pikeun magnét neodymium.
    Pitunjuk magnetisasi: Ngaliwatan ketebalan atanapi liwat diaméterna.
    Jenis palapis: Nikel, Ni-Cu-Ni, Zn, Emas, Pérak, Tambaga, Epoxy Hideung, Kimia, PTFE, Parylene, Everlube, Passivation jeung sajabana.
    Harta: N35-N52; N35M-N50M; N35H-N48H; N35SH-N45SH; N30UH-N40UH; N30EH-N38EH.
    Toleransi dina ukuran: +/- 0,1 mm
    Pakét: Magnét dina kotak.
    Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 10000 10001 - 100000 > 100000
    Est. Waktu Diterangkeun (dinten) 15 25 32 Pikeun disawalakeun

     

    Fitur Magnet Pot:

    1, Magnét bumi Langka Kuat: Dijieunna tina bumi langka Neodymium Magnet anu kuat, anu didesain pikeun dipasang magnét dina cangkir waja anu keras pikeun nyayogikeun sipat mékanis anu hadé sareng daya tahan. Magnét neodymium ieu aman tiasa nahan nepi ka 320 lbs.

    2, Rupa-rupa Aplikasi: Sampurna pikeun Gancang Ngatur proyék jero sareng luar anjeun. Magnét pot bisa dipaké pikeun dirakit di Bumi, Bisnis sareng Sakola, Hobi, Garasi, Proyék Élmu, Bengkel, Kantor pikeun proyek seni, karajinan, Prototipe, sareng sajabina.

    3, Instalasi Gampang: Lubang countersunk dina magnet tiasa dianggo saé sareng sekrup sirah datar pikeun némpél kana permukaan naon waé.

    01

    Kodeu barang Panci Beuratg Dilapisan Daya tarik
    (Kg)
    D D1 D2 H
    RPM01-16 16 3.5 6.5 5.2 7 Nikel 5
    RPM01-20 20 4.5 8.6 7.2 15 Nikel 6
    RPM01-35 35 5.5 10.4 7.7 24 Nikel 14
    RPM01-32 32 5.5 10.4 7.8 39 Nikel 25
    RPM01-36 36 6.5 12 7.6 50 Nikel 29
    RPM01-42 42 6.5 12 8.8 77 Nikel 37
    RPM01-48 48 8,5 16 10.8 120 Nikel 68
    RPM01-60 60 8,5 16 15 243 Nikel 112
    RPM01-75 75 10.5 19 17.8 480 Nikel 162

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami